Ανακοινώσεις

Μουσεία Νομού

Χάρτης

ΒΡΑΔΙΕΣ ΘΕΑΤΡΟΥ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΟ ΑΠΟ ΤΗ ΝΟΜΑΡΧΙΑ ΛΑΡΙΣΑΣ

Με τρεις θεατρικές παραστάσεις στο Λιβάδι, στην Κρανιά και στην Καλλιθέα η Νομαρχία Λάρισας συνεχίζει και το φετινό καλοκαίρι τις πολιτιστικές της παρεμβάσεις στο νομό.

Ένα περίπου μήνα μετά το τριήμερο "με θέα στο Αιγαίο" στα παράλια του νομού τη σκυτάλη παίρνουν τα ορεινά του Ολύμπου όπου θα πραγματοποιηθούν το αμέσως επόμενο διάστημα διαδοχικά τρεις θεατρικές παραστάσεις με ελεύθερη είσοδο για το κοινό.

Συγκεκριμένα το τριήμερο 28, 29 και 30 Αυγούστου και ώρα 20:30 στο Λιβάδι , στην Κρανιά και στην Καλλιθέα αντίστοιχα οι κάτοικοι, οι τουρίστες, οι επισκέπτες αλλά και όποιος επιθυμεί θα έχει την ευκαιρία να παρακολουθήσει εντελώς δωρεάν την κωμωδία «Διαβόλου Κάλτσα» του Άγγελου Μοσχονά που θα παρουσιαστεί από το θίασο «Θεατρικό Μονοπάτι».

Πρόκειται για μια πρωτοβουλία της Νομαρχίας Λάρισας με τη συμμετοχή των Δήμων Λιβαδίου, Αντιχασίων και Ολύμπου που στόχο έχει την πολιτισμική αναβάθμιση των ορεινών και απομακρυσμένων περιοχών του Ολύμπου.

Η Νομαρχία Λάρισας συστηματικά υλοποιεί σειρά δράσεων που αποσκοπούν στη διάχυση πολιτιστικών δρώμενων σε όλο το νομό και ιδιαίτερα στις περιοχές με τη μικρότερη πρόσβαση σε πολιτιστικά δρώμενα.

Copyright Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας - Created by itbiz