Ανακοινώσεις

Μουσεία Νομού

Χάρτης

Τουρισμό από Τσεχία και Σερβία επιδιώκει η Νομαρχία Λάρισας

1265806494
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΕΚΘΕΣΕΙΣ ΣΕ ΠΡΑΓΑ ΚΑΙ ΒΕΛΙΓΡΑΔΙ

Σε στοχευμένη πολιτική τουριστικής προβολής προχωρά φέτος η Νομαρχία Λάρισας. Λαμβάνοντας υπόψη τα δεδομένα της οικονομικής κρίσης, επέλεξε να συμμετάσχει σε τουριστικές Εκθέσεις σε χώρες από τις οποίες προσδοκά άμεση προσέλκυση πολιτών.

Στα πλαίσια αυτά, σε δύο διεθνείς τουριστικές εκθέσεις σε Πράγα και Βελιγράδι θα συμμετάσχει μέσα στο Φεβρουάριο η Νομαρχία Λάρισας προκειμένου να προσελκύσει στο νομό Λάρισας τουρίστες από την Τσεχία και τη Σερβία.

Συγκεκριμένα η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Λάρισας θα συμμετάσχει από τις 4 έως και τις 7 Φεβρουαρίου στη διεθνή τουριστική έκθεση Πράγας και από τις 24 έως τις 28 του ίδιου μήνα στη διεθνή τουριστική έκθεση Βελιγραδίου.

Πρόκειται για δύο τουριστικές εκθέσεις στις οποίες συμμετέχουν πολλές χώρες, προσελκύουν το ενδιαφέρον τουριστικών πρακτόρων και δέχονται μεγάλο αριθμό επισκεπτών.

Η Νομαρχία Λάρισας θα διαθέτει το δικό της σταντ στο περίπτερο του ΕΟΤ προκειμένου να προβάλλει τον τουρισμό του νομού, να δίνει πληροφορίες και να διανέμει στους επισκέπτες της έκθεσης φυλλάδια για τον τουρισμό του νομού Λάρισας μεταφρασμένα στην τσεχική και σερβική γλώσσα .

Από την Τσεχία προέρχεται παραδοσιακά ένας σημαντικός αριθμός τουριστών που επισκέπτονται κάθε καλοκαίρι το νομό Λάρισας ενώ φέτος η κατάργηση της βίζας για τους Σέρβους πολίτες που εισέρχονται στην Ελλάδα αναμένεται να συμβάλλει στην αύξηση του τουριστικού ρεύματος από τη Σερβία.

Στόχος της Νομαρχίας Λάρισας είναι να διατηρήσει την καλή παράδοση και να προσελκύσει κατά τη φετινή τουριστική περίοδο στο νομό Λάρισας ακόμα περισσότερους τουρίστες από αυτές τις δύο χώρες.

Copyright Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας - Created by itbiz