Ανακοινώσεις

Μουσεία Νομού

Χάρτης

Προβολή ορεινών περιοχών

Η Νομαρχία προβάλλει τις ορεινές ομορφιές του ν. Λάρισας
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΗΣ ΝΕΤ "ΜΕΝΟΥΜΕ ΕΛΛΑΔΑ"
oreina-1 oreina-2

Το χειμερινό τουρισμό και τις ορεινές ομορφιές του ν. Λάρισας προβάλλει η Νομαρχία, μέσα από τη δημοφιλή εκπομπή της ΝΕΤ "Μένουμε Ελλάδα".

Πιο συγκεκριμένα καθ' όλη τη διάρκεια της εβδομάδας συντελεστές της εκπομπής "Μένουμε Ελλάδα" με τη στήριξη της Νομαρχίας Λάρισας διατρέχουν τον νομό κάνοντας γυρίσματα σε αρχαιολογικούς χώρους, βυζαντινά μοναστήρια, εξωκλήσια, πέτρινα γεφύρια, παραδοσιακούς οικισμούς, διαδρομές, φυσικά τοπία και καταγράφοντας καταλύματα, καταφύγια, χώρους εστίασης, αναψυχής και διασκέδασης.

Παράλληλα ανακαλύπτουν τις δυνατότητες εναλλακτικού τουρισμού όπως rafting στους ποταμούς, mountain bike και ski στους ορεινούς όγκους, πεζοπορία σε ορεινά και δασικά μονοπάτια, ορειβασία, καταβάσεις σε καταρράκτες .

Γυρίσματα έχουν ήδη γίνει στον Όλυμπο, την Επαρχία Ελασσόνας, την Καλλιπεύκη, τη Ραψάνη ενώ τις επόμενες ημέρες θα συνεχίσουν στα χωριά του Κισσάβου προκειμένου να αποτυπώσουν μια συνολική και ολοκληρωμένη εικόνα για τις τουριστικές ευκαιρίες που επιφυλάσσει ο νομός Λάρισας σε όσους επιλέξουν να τον επισκεφτούν.

Σε δηλώσεις της η αρμόδια Αντινομάρχης κ Ρένα Καραλαριώτου σημείωσε ότι η Νομαρχία, προσβλέποντας πολύ στον εσωτερικό τουρισμό, αξιοποιεί κάθε προσπάθεια για την προβολή του νομού μας, παρά τις δυσκολίες της εποχής».

Copyright Περιφέρεια Θεσσαλίας - Περιφερειακή Ενότητα Λάρισας - Created by itbiz